Termeni si conditii

1. Aspecte Generale

Site-ul www.adecor.eu este administrat de catre SC ADECOR PROD SRL cu sediul in localitatea Santion nr 398, cod postal 417078, jud Bihor, Romania, inregistrata la ORC sub nr J05/1017/2011; CUI: 28493251, tel: 0724214466, email: office@adecor.eu .

Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.adecor.eu de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

Site-ul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat desi se incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte si corecte. Prin accesarea acestui site web sunteti de acord cu aceste conditii de utilziare, daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utlilizare, nu accesati acest site. 

SC ADECOIR PROD SRL detine drepturi complete si depline asupra continutului site-ului, vizitatorul/cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descaraca/ utiliza continutul magazinului online ADECOR PROFESIONAL, imagini, descrieri, elemente grafice fara acordul scris al administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala. 

2. MODALITĂȚI DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.adecor.eu

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea SC ADECOR PROD SRL care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.Accesul si utilizarea paginii ADECOR PROFESIONAL sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Prin termenul utilizator al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

 Preturile afisate pe pagina fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare. Modalitatile de plata sunt afisate pe pagina de lansare a comenzii. 

Pe baza informatiilor furnizate de cumparator, va fi emisa o factura pentru bunurile solicitate. 

Coletul va fi insotit de documentatie prevazuta de lege: factura, cerificat/declaratie de conformitate, si declaratie pe propria raspundere conform prevederilor ART.5 din HG nr 1022/2002, privind regimul produselor care pot pune in pericol viata si sanatatea, securitatea muncii, si protectia mediului ca produsele livrate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Directivele CE, certificat de garantie si instructiuni de utilizare (unde este cazul). 

SC ADECOR PROD SRL garanteaza ca produsele livrate sunt originale si sigilate in forma in care provin de la producatori. 

Politica de retur

Conform OUG 34/2014, cumparatorul are dreptul sa returneze produsul achizitionat fara a preciza motivele in termen de 14 zile de la data livrarii. Produsul returnat trebuie sa fie in stare intacta (sa nu prezinte lovituri, zgarieturi, sigiliul sa fie intact), cheltuielile de transport privind returul fiind suportate de cumparator.